Carla Janssen Höfelt

Carla studeerde theatervormgeving aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Zij ontwierp decors voor onder andere Ciske De Rat – de musical, Sunset Boulevard, All Shook Up-Love Me Tender, Petticoat, La Cage Aux Folles, Simone’s Songbook, André Van Duin Shows.En associate set-design voor Sister Act in Milaan, Parijs, Scheveningen, Barcelona en Sao Paulo, en voor de Saturday Night Fever National tour, la febbre del Sabato sera in Milaan, 21 on Air Dinnershow , Hij Gelooft in Mij, Love Story, Pandora Dinnershow, Moeder ik wil bij de Revue, The Bodyguard, El Guardaespaldas in Madrid, Hair, Urine Town en Vamos.

Ze won de Musical Award voor Beste Decorontwerp Moeder ik wil bij de Revue in 2015 en is meerdere malen genomineerd voor een John Kraaijkamp Musical Award voor Beste Decorontwerp: Ciske de Rat – de Musical (2008), All Shook Up – Love Me Tender (2010), Petticoat (2011), La Cage Aux Folles (2011) en The Bodyguard in 2016.

Naast decors voor musicals maakte zij ook ontwerpen voor diverse toneelstukken, cabaret en de vormgeving voor musea en exposities. Onlangs maakte zij het Concept en vormgeving voor Diva, museum voor diamant en edelsmeedkunst in Antwerpen

 

terug naar home