Cheyenne Jo Boermans

Cheyenne is vierdejaars bachelor student Muziektheater aan Codarts te Rotterdam. Ze volgde zanglessen bij Antoinette Kouwenberg, Laura de Bekker en Mony Wouters; danslessen bij Peter van Dosselaer en Pim Veulings en spellessen bij onder andere Carola Arons en Pieter Loef. Tijdens haar voorgezette schoolperiode volgde zij de weekendklas van Lucia Marthas Institute for Performing Arts te Amsterdam.

Vanaf 2008 tot 2010 stond Cheyenne voor een groot publiek in Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat (Stage Entertainment) waarin zij één van de kinderen speelde. Afgelopen seizoen was ze te zien als speler, zanger en muzikant in het vissersdrama “Als de klok van A” van Theaterproductiehuis Zeelandia.

In 2009 was Cheyenne samen met haar vriendin finalist van het AVRO Junior Songfestival. In 2010 wonnen ze samen “My Camp Rock” (talentenjacht van Disney Channel). Daarnaast speelde Cheyenne mee in verschillende reclames.

In haar vrije tijd speelt ze accordeon en piano. Daarnaast zingt Cheyenne in verschillende bands en geeft zij zanglessen en workshops aan kinderen.

naar Nelleke Kuipers

nelleke-kuipers-you're-the-top-ensemble

terug naar home