Rick Sessink

Rick maakte zijn professionele debuut al op twaalfjarige leeftijd in de musical Oliver!

In 2010 studeerde hij af aan het Fontys Conservatorium met de voorstelling The Last 5 Years, onder regie van Bruun Kuijt.

Hij speelde Sjaak in Into The Woods (M-Lab), Jaap in Volendam de Musical en was solist in Wij, Nederlanders. Rick was te zien als Blauwe Toon, één van de titelrollen in De Jantjes en als solist in Nederland Musicalland. In het najaar van 2014 werkte hij mee aan de reprise van De Jantjes deze keer in de rol van schele Manus. Rick was te zien in Anne als understudy Peter van Pels, werkte mee aan Willem Ruis, de musical en in De Ziener, een jeugdvoorstelling van Stichting Sonnevanck. In seizoen 2016-2017 speelt Rick in het ensemble van Ciske de Rat en is understudy van Cis de Man.

In 2009 won hij met het Fontys Jazz Choir de televisiecontest Korenslag. In 2014 was hij Discipel in The Passion (EO) Daarnaast verleende hij zijn medewerking aan diverse Musical Awards Gala’s en de Musical Sing-a-Long. Als stemacteur is Rick te horen in diverse series op Disney XD en Disney Channel.

naar Cheyenne Jo Boermans

Cheyenne-Jo-Boermans-ensemble

terug naar home