Perry Dossett

Studeerde aan de Kleinkunst Academie afdeling Musical, Nel Roos Academie en aan de STEPS Dance Studio in New York. Hij volgde zanglessen bij Paul Gavert (New York), John Lehman, Jan-Willem Westerhuis, Nelleke Aalders en Jimmy Hutchinson. Verder volgde hij acteerlessen en workshops in binnen- en buitenland.

Hij was te zien in Chicago (Koninklijk Ballet van Vlaanderen), West Side Story (Bernardo), Move, Simone & Friends, La Bloemen, La On Tour, You’re The Top, Purper Sixpack, Purper XX, Tango De Valentino, There’s No Business Like Show Business, Rocky Over The Rainbow, A Chorus Line (Richie), Nonsens Lieve Heren,Sweet Charity(Big Daddy ), Chess (Scheidsrechter), Bubbling Brown Sugar, Bingo!, Five Guys named Moe en de toneelversie van de comedie Zeg ‘ns AAA, in de rol van Ray Bos. Perry speelde in Opera Revisited van en met Tania Kross. Perry heeft 2 solo shows met de titels Iberia en Heart to heart with Michael Jackson.

Zong en danste in vele televisieshows waaronder de shows van Karin Bloemen. Was de leading man in de muziek video “I’m Your Baby Tonight” van Whitney Houston.

Vanaf 2008 tot heden verzorgt Perry de Chorografie en Staging van alle Jeans producties.

Diverse choreografieën onder andere Big Black and Beautiful, Pietje Bell de musical, Wat zien Ik? en Soul Brothers

Was in 2002 solist in Musicals in Ahoy’. Diverse concerten met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Was werkzaam als zanger en danser in diverse nachtclubshows in o.a. New York en in diverse commercials. Werkte verder bij C&C & The Music Factory, zowel als danser als ook assistent van de choreograaf.

naar Rick Sessink

rick-sessink-boris-you're-the-top

terug naar home