Arno Bremers

Arno was verantwoordelijk voor uiteenlopende kostuum- en decorontwerpen voor zowel toneel- en musicalproducties en opera’s. De afgelopen jaren voor de kostuums van Het Meisje Met Het Rode Haar, Ideale Vrouw,  Doornroosje, She Loves Me, De 3 Biggetjes, Merrily We Roll Along, Stessen, De Grote Vriendelijke Reus, Jan Jans en de Kinderen, Wat Zien Ik?!, Heksen, Fame, Het belang van Ernst, Zeg ‘ns AAA, Eline Vere, Piaf, Footloose, Hairspray, Legally Blonde, Shrek, De Jantjes, De Zangeres Zonder Naam, Flash-dance, Heerlijk duurt het langst, Grease, Wicky de Musical, in de ban van Broadway, Slippers , Chorusline, Kluchten van Jon van Eerd  en de opera’s Legende, Johannespassion, Mikado en Les Contes des Hoffmann.

Voor verschillende producties ontwierp Arno naast de kostuums ook het decor, zoals voor Nijntje de musical, De Griezelbus, Look back in Anger, Huis Clos, De Sprookjesboom op reis, Volendam de Musical, Josephine Baker en Lelies. Voor Pietje Bell en Op Hoop van Zegen werd hij genomineerd voor een  Musical Award voor Beste Decorontwerp.

Voor zijn ontwerp voor De Fantasten ontving Arno de Perspektief Reisprijs Kostuumontwerp. Hij werd ook genomineerd voor de  Musical Award voor het kostuumontwerp voor She Loves Me, Hairspray en Heerlijk duurt het langst.  In België nominaties voor zijn kostuumontwerp voor Merrily We Roll Along en het decor/kostuum ontwerp voor Pippi.

 

terug naar home